به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی برنامهها و صلاحیت کیومرث هاشمی برای تصدی وزارت ورزش و جوانان را در دستور کار امروز خود قرار دادند.
در ابتدای این جلسه احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با ارائه گزارشی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان خبر داد.
در ادامه نمایندگان مخالف و موافق وزیر پیشنهادی صحبت کردند.
وزیری میخواهیم که رنگی نباشد بلکه حمایتکننده همه تیمها باشد
مهرداد گودرزوند چگینی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: وزیری میخواهیم که استقلالی یا پرسپولیسی نباشد بلکه حمایتکننده همه تیمها باشد.
وی افزود: اگر این وزارتخانه به درستی هدایت شود و برای اداره آن برنامه وجود داشته باشد، نقشی کلیدی در موضوع سرمایه سازی و اعتماد جوانان دارد.
وی با اشاره به برنامههای وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان اظهار کرد: در هیچ کدام از برنامههای آقای کیومرث هاشمی موضوع ورزش و جوانان دیده نمیشود؛ او که ۳۰ سال در مناصب کلیدی ورزش و جوانان بوده و در حوزه تصمیمسازی ورزش حضور داشته است بگوید که در عملکرد چه خروجی برای ورزش و جوانان داشتهاند. امروز بسیاری از کسانی که مهاجرت می کنند از نبود سیاست در ورزش و جوانان رنج می برند؛ اگر میبینیم یک قهرمان ملی ما ناچار به مهاجرت میشود به این دلیل است که بعد از مدال آوری مورد توجه وزارت ورزش و جوانان قرار نگرفته است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هاشمی شخصیتی موقر دارد و انسانی فهیم است اما خروجی او در ورزش و جوانان مورد توجه نیست. اینکه گفته می شود آقای هاشمی جزو شانا (شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی)بوده و جزو لیست ۳۰ نفره تهران برای انتخابات مجلس بوده و در دقیقه آخر از لیست حذف شده است نباید دلیلی بر رای آوری در مجلس باشد. اگر قرار است نمایندگان رای بدهند باید به راهی که شهدا، امام و رهبری برای ما تعیین کردند، بازگردیم.
گودرزوند چگینی ادامه داد: در گزارش کمیسیون فرهنگی آمده که با اخد تعهداتی از گزینه پیشنهادی با تصدی وزارتخانه توسط او موافقت کردند؛ اگر او به تعهدات عمل نکرد چه می شود؟ مگر در ورزش و جوانان در کشور نیرو نداریم؟ چرا باید به نیرویی بازگردیم که ۳۰ سال در ورزش حضور داشته و خروجی نداشته است.
وی عنوان کرد: آقای هاشمی در برنامهای که به مجلس ارائه کرده، نگفته است که در چابک سازی از کدام روش اجرایی استفاده خواهد کرد و راهکار اجراییاش برای جلوگیری از مهاجرت قهرمانان ورزشی چیست؛ او همچنین اشارهای به روشهای حمایت از جوانان نداشته است. سیاستهای کلی در برنامههای او دیده نمی شود و اگر دیده شود، بسیار ضعیف است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما وزیری میخواهیم که رنگی نباشد و استقلالی یا پرسپولیسی نباشد بلکه حمایتکننده همه تیمها باشد.
برنامه وزیر پیشنهادی برای میدان دادن به جوانان و بانوان چیست
علیرضا ورناصری نماینده مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی نیز در مخالفت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان چه برنامهای برای میدان دادن به جوانان و بانوان در ردههای مختلف دارند.
علیرضا ورناصری بیان داشت: علت مخالفتم معطوف به عدم توجه و یا کم توجهی به چند مساله اساسی در برنامه هشت محوری وزیر پیشنهادی است.
وی توضیح داد: در برنامه ارائه شده به موضوعاتی همچون ارتقاء سلامت اداری ورزش، شفافیت مالی باشگاههای ورزشی و دسترسی به اطلاعات حوزه ورزش توجه نشده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به هاشمی اظهار کرد: آیا در سیستم ورزش و جوانان باید شاهد تعارض منافع در تصمیمگیریها و انتصابات باشیم؟ علاوه بر این در برنامههای ارائه شده به موضوع واگذاری امورات ورزشی به مردم به خصوص بخش خصوصی و دانش بنیان توجه خوبی نشده است.
ورناصری با اشاره به برنامه دولت سیزدهم برای استقرار دولت الکترونیک تصریح کرد: وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان چه برنامهای برای پیاده سازی هدف دولت دارد؟ یا اینکه آیا اساسا شما برنامهای جهت میدان دادن به جوانان و بانوان در ردههای مختلف دارید؟
وی با طرح این پرسش که برنامه وزیر پیشنهادی برای رفع تعلیق برخی از فدراسیونهای ورزشی و تقویت دیپلماسی ورزش چیست؟ گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه باید زیرساختهای ورزشی توسعه پیدا کند، شما برای این موضوع چه برنامهای دارید؟