دهقان در گفتگو با آنا:

معاون حقوقی رئیسجمهور درباره آخرین وضعیت پرونده حقوقی «اسدالله اسدی» و «حمید نوری»، گفت: به دنبال این هستیم که ببینیم آیا برای آنها امکان اقامه دعوا و پیگیری در دیوان بین المللی دادگستری وجود دارد یا خیر؟
محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، درمورد اقدام دولت برای آزادی اسدالله اسدی و حمید نوری که در بلژیک و سوئد به زندان بسر میبرند، گفت: ما در این زمینه با مسئولان ذی ربط و کارشناسان بین الملل جلساتی داشتیم و علاوه بر نظرات حقوقدانان بین الملل داخلی، نظرات برخی از وکلای بین المللی را نیز دریافت کردیم تا ببینیم آیا برای آنها امکان اقامه دعوا و پیگیری در دیوان بین المللی دادگستری وجود دارد یا خیر؟
وی تصریح کرد: درمورد این اقامه دعوا، بررسی کامل انجام شده است و باید با نهادهای مربوطه که در داخل کشور ذی صلاح هستند، هماهنگیهای لازم صورت بگیرد و بعد از آن اقدام لازم انجام شود.
معاون حقوقی رئیس جمهور درمورد اینکه از نگاه حقوقی درمورد نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» که به مرجعیت توهین کرد چه اقدامی انجام شده است؟ بیان کرد: در این زمینه کارهای کارشناسی آن انجام شده و قرار است گزارش آن تا آخر هفته به ما داده شود تا بعد از آن تصمیم گیری کنیم.
خبرنگار: راحله کاویار
انتهای پیام/